Site Overlay

Fødselsdag

Et trylleshow til en fødselsdag giver en hel speciel oplevelse, som alle vil huske fremover. Udover at det vil blive samtaleemnet resten af aftenen, så vil fødselaren få forskellige “souvenirs” fra showet til minde om denne specielle dag.

Alle shows er som udgangspunkt for hele familien. Oplys derfor, hvis I ønsker et show kun for voksne (se følgende video)

 

Klip fra firmafesten hos Hotel Skovriddergaarden:

 

Magic Comedy Show

I dette show følger alle med på én gang. Showet vil handle om det at fylde xx antal år og Miguel involverer fødselaren i nogle af tricksne oppe på “scenen”. Der vil også være tricks, hvor nogle af gæsterne bliver involveret. Dette show er meget humoristisk og underholdende.

Varighed: ca. 40 min

 

Close-up trylleri

Her kommer Miguel hen til bordene og tryller for fødselaren samt gæsterne helt tæt på. Det er mere magisk og ubegribeligt, dog stadig med en del humor. Alle kan ikke følge med her, så der bliver tryllet for 4-6 gæster ad gangen (afhængig af hvordan gæsterne sidder) i 5-10 min ad gangen.

Varighed: 45-60 min.

 

En kombination

Her starter Miguel med et Magic Comedy Show på ca. 30 min., hvorefter han går rundt blandt gæsterne og laver Close-up trylleri. På denne måde får man både showet, som alle kan snakke med om, og det mere magiske som gæsterne selv deltager i.

Der må godt være pause mellem de to shows.

Få et tilbud