Site Overlay

Referencer

På offentlige steder har Miguel bl.a. optrådt i Tivoli, på Bakken, Forum (København), Farum Arena, Ballerup Super Arena, Radio NRJ (live morgenradio), Oslobåden, Gladsaxe Stadion, Bella Centret, Øksnehallen, Teatermuseet i Hofteatret, Kulturkajen Docken, Tåstrup Teater, SeaWest Feriecenter, Slotsarkaderne, City 2, Frederiksberg Centret, Rødovre Centrum, Ishøj Bycenter, Nørrebro Bycenter, Super Brugsen, 3-butikkerne, Genbrugsbutikken på Sorgenfri Torv, omrejsende Tivoli, diverse markedspladser, byfester og restauranter.

Privat har Miguel optrådt til
Fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, polterabend, julefrokoster, juletræsfester, firmafester, logefester, muslimske fester, fastelavn, fritidshjem, børnehaver, boldklubber, beboerfester, kulturelle arrangementer m.fl.

På TV har Miguel tryllet i
“Go’Morgen Danmark” (TV2), “Danmark har talent” (TV2), “Talent 2008″ (DR1), “Scenen er din” (TV2), “Charlie Varieté” (TV2 Charlie), “Sådan Cirkus” (TV2), “Børnebussen” (TV2) samt i mange udsendelser på XTV.

I udlandet har Miguel tryllet til NRJ Radio Awards i Sverige, Restauranter og caféer i Spanien.

Derudover er Miguel at finde hos diverse bookingbureauer i Danmark samt hos Butterfly Trix Entertainment Agency i England


Leveret af Eventzonen

Ild i handskenJeg hyggede mig helt vildt. Du er rigtig god.
– Remee

Et rigtigt godt show!
– Jan “Pyrus” Linnebjerg

Det var så befriende at se noget anderledes og du har kanon meget humor med.
– Helle Dolleris

Super professionel, underholdning for alle alderstrin. Morsomt og alle gæster ved vores datters konfirmation fik en virkelig god oplevelse. Var med til at gøre dagen uforglemmelig. Miguel er ikke alene en dygtig tryllekunstner men og så lidt af en menneskekender og så har han en udsøgt humor. Kan varmt anbefales.
– Connie Bertelsen, Horne

Zorro og Señortia (TN)Jeg vil gerne sige stor tak for din optræden hos GE Money Bank. Dit trylleri var rigtig godt, og flere kom op til mig bag efter og spurgte “Hvor har I fundet ham?” De udtrykte stor begejstring for, at du tryllede lige foran øjnene på dem, uden at de kunne gennemskue tricket. De børn, der var til stede, var også imponeret over dit trylleri og ikke mindst af dine ballondyr!
– Jan Mühlendorph, GE Money Bank

Det var et rigtigt godt show du kom med i fredags. Helt som jeg ville have det. Den afslutning med øllen du tryllede frem var helt perfekt og skabte et godt flow til den næste del af festen. Godt fundet på !!!
– Michael Ekelund, København

Det var verdens bedste tryllekunstner, mor! Jeg gad godt lære at trylle alt det slik frem.
– Theis, 8 år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1000 tak for et fantastisk show! Børnene elskede det og snakker stadig meget om det. Der er blevet leget rigtig meget magi, trylleri, Zorro, Harry Potter her i weekenden
– Merethe Tarp, Kirke Såby

Tak for at du kunne være prikken over i’et til en vellykket fest. Det var et fantastisk show du fremviste. Tak for det!
Du tryllebandt hver og én. Jeg vil til enhver tid give de bedste anbefalinger for dig!
– Jeannette Jensen, Frederikssund

Kære Miguel Jeg synes, at du skal vide, at vi har fået SÅ MANGE positive tilbagemeldinger på dit show – så vi er i den grad tilfredse med din indsats. Desværre nåede vi jo ikke selv at se noget – men du opfyldte lige det, som vi håbede – nemlig så vi kunne få lidt “rum” til at pakke op til at være nærværende ved de øvrige gæster og tale – mens du underholdt andre gæster. Det var super – og alle var virkelig imponerede over dig. Du var et hit – og gjorde festen til noget særligt!
– Per og Annette Tullberg

Trylle_001
Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som både er flotte og humoristiske. Han formår at fængsle børn helt ned til 3-4 år og helt op til teenageårene.
– Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret

Det var en SUCCES!!! Emilie taler stadigvæk om at bordet fløj rundt og snoren du fik tryllet om.
– Laila Maria Jensen, Brøndbyvester

Tusind tak fordi du gjorde dagen helt speciel for Mira. Du var et kæmpe hit hos både børn og voksne med dit gennemførte trylleshow. Vil varmt anbefale dig til andre og det var hver en krone værd..
– Jannie, Brøndbyøster