Site Overlay

Konfirmation

“Super professionel, underholdning for alle alderstrin. Morsomt og alle gæster ved vores datters konfirmation fik en virkelig god oplevelse. Var med til at gøre dagen uforglemmelig. Miguel er ikke alene en dygtig tryllekunstner men og så lidt af en menneskekender og så har han en udsøgt humor. Kan varmt anbefales”
– Connie Bertelsen, Horne

Et trylleshow til en konfirmation giver en hel speciel oplevelse, som alle vil huske fremover og ikke mindst konfirmanden. Udover at det vil blive samtaleemnet resten af aftenen, så vil konfirmanden få forskellige “souvenirs” fra showet til minde om denne specielle dag.

Alle shows er for hele familien. Vælg mellem følgende:

DSC_0103
Magic Comedy Show
I dette show følger alle med på én gang. Showet vil handle om det at blive konfirmeret og Miguel involverer konfirmanden i nogle af tricksne, hvilket gør det hele lidt mere personligt. Der vil også være tricks, hvor nogle af gæsterne bliver involveret.
Dette show er meget humoristisk og underholdende.
Varighed: 30-40 min

Close-up trylleri
Her kommer Miguel hen til bordene og tryller for konfirmanden samt gæsterne helt tæt på. Det er mere magisk og ubegribeligt, dog stadig med en del humor. Alle kan ikke følge med her, så der bliver tryllet for 4-6 gæster ad gangen (afhængig af hvordan gæsterne sidder) i 5-10 min.
Varighed: 45-60 min.  

En kombination
Her starter Miguel med et Magic Show på ca. 30 min., hvorefter han går rundt blandt gæsterne og laver Close-up trylleri. På denne måde får man både showet, som alle kan snakke med om, og det mere magiske som gæsterne selv deltager i.
Der må godt være pause mellem de to shows.

Få et tilbud