Site Overlay

Børn

“Miguel er sjov og professionel. Det var til en fælles fødselsdag, hvor han for det første kunne alle 6 børns navne, men fik dem også alle med op løbende under showet. Og så var det også sjovt for os voksne!”

Den Spanske Guvernør

20160402_202235
Miguel har optrådt for børn i mere end 17 år både til private fester men også til store arrengementer som på Bakken og børnenes vinter- og efterårsferie på Teatermuseet i Hofteatret. Miguel har netop vundet Pjerrots Tryllepris. En pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet og som tilfalder nogen af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn.

Et morsomt og underholdende show der henvender sig til hele familien men er målrettet børnene.

Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår at fængsle børn helt ned til 3-4 år og helt op til teenageårene

– Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret

Få et tilbud

 

BørnefødselsdagMiguel er ekspert til børnefødselsdage og har sammensat et utroligt morsomt trylleshow, hvor fødselsdagsbarnet er i centrum og børnene er aktivt deltagende i showet. Der er en sjov historie knyttet til showet og der bliver brugt musik, lydeffekter og ild, hvilket gør oplevelsen endnu større og mere magisk. Noget virkeligt unikt til børnefødseldage!

Guvernør og Fnuggi i guldramme

Som noget ekstra kan Miguel også trylle med levende duer
og to hvide kaniner. Børnene vil efterfølgende kunne komme op
og prøve at holde en due eller ae kaninerne.

Der er ligeledes mulighed for ballondyr (og sværd og rumpistoler)
til alle børnene efter showet.