Site Overlay

Voksne

“Så absolut en fuldtræffer, helt fantastisk!
Mindst fem stjerner og gerne flere. Miguels show ramte alle, både børn og voksne, og var tilpasset vores fests begivenhed. Absolut anbefalelsesværdig og jeg kan kun sige, at jeg ville ikke tøve med at bruge ham igen”

MAGIC COMEDY SHOW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dette er et utroligt morsomt trylleshow med god kontakt til publikum, som får lov til at komme op på “scenen” og assistere til de fleste tricks. En sikker succes for god underholdning og imponerende magi på samme tid.

Miguel er god til at improvisere og opfanger de små bemærkninger rundt omkring fra publikum. Han tilpasser ligeledes sit show efter begivenheden og gør det dermed personligt, hvilket resulterer i en større oplevelse.

 

CLOSE-UP TRYLLERI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her oplever man magien på tæt hold. Miguel kommer hen til bordene og udfører mirakler med penge, kreditkort, lånte fingerringe, spillekort og meget mere lige for næsen af folk. Det hele udført med en stor portion humor.

Miguel vil ligeledes uføre tankelæsning og forudsigelser på gæsterne.

Close-up Magi efterlader et stort indtryk på folk. Man er så tæt på og stadig sker magien lige for øjnene af én. 

  

 MENTAL MAGI

image6


Dette show koncentrerer sig om det overnaturlige. Der er skruet lidt mere ned for humoren og op for det spirituelle.
Miguel vil udføre tankelæsning, tankeoverførsel, ubegribelige forudsigelser (bl.a. avisoverskrifter flere uger i forvejen), magi med stjernetegn og kontakt med ånder.

Selvom folk efter sådan en aften, vil gå derfra med en fornemelse af, at der er mere mellem himmel og jord, så besidder Miguel ingen overnaturlige evner.

Få et tilbud